Kupec ima pravico do vračila izdelka ali zamenjave izdelka za drug izdelek brez navajanja konkretnega razloga. Kupec lahko to pravico uveljavlja, če najpozneje v roku 14 dni od prejema izdelka, o svoji nameri pisno obvesti prodajalca. Po oddaji obvestila o vračilu ali zamenjavi, mora kupec v roku 14 dni izdelek vrniti pošiljatelju. Obvestilo lahko pošljete po pošti s priporočenim pismom, ali po elektronski pošti na naslov prodaja@dexyco.si. Prosimo vas, da v obvestilu navedete svoje podatke (ime, priimek, telefonska številka), številko računa, po katerem je bil izdelek vrnjen, ter podatke o transakcijskem računu, na katerega želite prejeti vračilo kupnine (številka TRR, banka pri kateri je TRR odprt).

Strošek poštnine, ki nastane ob vračilu, nosi kupec, razen v primeru, da kupec prejme napačen ali okvarjen izdelek.

Izdelek mora biti vrnjen v originalni embalaži, nepoškodovan in neuporabljen. Izdelek mora biti ustrezno zapakiran za pošiljanje. Izdelku je potrebno priložiti kopijo originalnega računa.

Šele ko prodajalec prejme vrnjen izdelek in ga preveri, da je v brezhibnem stanju, bo kupcu poslal nov izdelek ali vrnil kupnino, kakor je bilo dogovorjeno.

Prodajalec kupnino vrne na enak način, na katerega je kupec izvršil plačilo. V primeru, da je je kupec plačal naročilo po predračunu ali po povzetju, prodajalec kupcu vrne znesek kupnine na transakcijski račun, ki ga navede kupec.