Dostavo izvaja podjetje Pošta Slovenije. Blago kupljeno preko spletne trgovine dostavljamo na naslove na območju Republike Slovenije in Republike Hrvaške.

Strošek dostave
Pri nakupu nad 35 € je dostava brezplačna. Pri nakupu do 35 € vam bomo zaračunali dostavo v višini 3,5 €. Strošek dostave je že vračunan v znesek naročil kot ločena postavka. Po opravljenem plačilu zneska naročila nimate več nobenih dodatnih stroškov.

Strošek dostave za območje Republike Hrvaške je enoten in znaša 4,5 € ne glede na vrednost naročila.

Če je naročilo iz kateregakoli razloga razdeljeno v več pošiljk, dodaten strošek dobave nosi prodajalec.

Dobavni rok
Dostava se vrši v dopoldanskem času na naslov, ki ga določite ob oddaji naročila. Če vas v času dostave ni doma, vam bo poštar pustil sporočilo, s katerim lahko pošiljko prevzamete v vaši poštni poslovalnici.

Predviden dostava naročila je v roku od 1 do 3 delovnih dni od prejema naročila. Pri izdelkih, ki imajo daljši dobavni rok, je to jasno označeno v spletni trgovini. Izdelki, ki v spletni trgovini nimajo označenega dobavnega roka, so na zalogi v našem skladišču v Ljubljani in so dobavljivi v roku 1 do 3 delovnih dni.

Dostavo na področju Republike Hrvaške vrši Hrvatska pošta. Predvidena dostava v Zagreb je v roku 1 do 3 delovnih dni, za ostale kraje se dobavni rok podaljša skladno z običajnimi tranzitnimi časi Hrvatske pošte.

OPOMBA: Ob praznikih in v mesecu decembru, vas prosimo, da naročilo opravite pravočasno, saj takrat zaradi povečanega obsega dela na pošti ne moremo zagotoviti hitre dostave.

Pomembno obvestilo: V počitniškem tednu od 27.4. do 5.5.2019 ne bomo odpremljali naročil. Vsa naročila oddana v tem tednu bodo poslana v ponedeljek, 6.5.2019

Če imate dodatna vprašanja, prosimo, da nas kontaktirate na prodaja@dexyco.si

 

V primeru, da naročenega blaga ni na zalogi in le-to ne bo dobavljeno, vas o tem obvestimo. V primeru predhodnega plačila izdelka, ki ne bo dobavljeno, vam kupnino povrnemo.