Dostavo izvaja podjetje Pošta Slovenije. Blago kupljeno preko spletne trgovine dostavljamo na naslove na območju Republike Slovenije.

Strošek dostave
Pri nakupu nad 45 € je dostava na območju Slovenije brezplačna. Pri nakupu do 45€ vam bomo zaračunali dostavo v višini 3,5 EUR. Strošek dostave je že vračunan v znesek naročila kot ločena postavka. Po opravljenem plačilu zneska naročila nimate več nobenih dodatnih stroškov.

Če je naročilo iz kateregakoli razloga razdeljeno v več pošiljk, dodaten strošek dobave nosi prodajalec.

Dobavni rok
Dostava se vrši v dopoldanskem času na naslov, ki ga določite ob oddaji naročila. Če vas v času dostave ni doma, vam bo poštar pustil sporočilo, s katerim lahko pošiljko prevzamete v vaši poštni poslovalnici.

Predviden dostava naročila je v roku od 1 do 3 delovnih dni od prejema naročila. Predviden rok dostave velja le za izdelke, ki so na zalogi. Pri izdelkih, ki imajo daljši dobavni rok, je to jasno označeno v spletni trgovini. V primeru, da dostava ne bo mogla biti izvršena v roku 3 delovnih dni od prejema naročila, vas bodo naši komercialisti o tem obvestili po elektronski pošti ali telefonu.

OPOMBA: Ob praznikih in v mesecu decembru, vas prosimo, da naročilo opravite pravočasno, saj takrat zaradi povečanega obsega dela na pošti ne moremo zagotoviti hitre dostave.

V primeru, da naročenega blaga ni na zalogi in le-to ne bo dobavljeno, vas o tem obvestimo. V primeru predhodnega plačila izdelka, ki ne bo dobavljeno, vam kupnino povrnemo.