Dostavo izvaja podjetje Pošta Slovenije. Blago kupljeno preko spletne trgovine dostavljamo na naslove na območju Republike Slovenije in Republike Hrvaške.

Strošek dostave
Pri nakupu nad 35 € je dostava brezplačna. Pri nakupu do 35 € vam bomo zaračunali dostavo v višini 3,5 €. Strošek dostave je že vračunan v znesek naročil kot ločena postavka. Po opravljenem plačilu zneska naročila nimate več nobenih dodatnih stroškov.

Strošek dostave za območje Republike Hrvaške je enoten in znaša 4,5 € ne glede na vrednost naročila.

Če je naročilo iz kateregakoli razloga razdeljeno v več pošiljk, dodaten strošek dobave nosi prodajalec.

Dobavni rok
Dostava se vrši v dopoldanskem času na naslov, ki ga določite ob oddaji naročila. Če vas v času dostave ni doma, vam bo poštar pustil sporočilo, s katerim lahko pošiljko prevzamete v vaši poštni poslovalnici.

Predviden dostava naročila je v roku od 1 do 3 delovne dni od prejema naročila. Pri izdelkih, ki imajo daljši dobavni rok, je to jasno označeno v spletni trgovini. Izdelki, ki v spletni trgovini nimajo označenega dobavnega roka, so na zalogi v našem skladišču v Ljubljani in so dobavljivi v roku 1 do 3 delovne dni.

Dostavo na področju Republike Hrvaške vrši Hrvatska pošta. Predvidena dostava v Zagreb je v roku 1 do 3 delovnih dni, za ostale kraje se dobavni rok podaljša skladno z običajnimi tranzitnimi časi Hrvatske pošte.

OPOMBA: Ob praznikih in v mesecu decembru, vas prosimo, da naročilo opravite pravočasno, saj takrat zaradi povečanega obsega dela na pošti ne moremo zagotoviti hitre dostave.

Prosmo vas, da božična darila naročite najpozneje do 19.12.2018 do 13.00 ure. Saj Pošta Slovenije ne zagotavlja, da bodo naročila dostavljena v roku krajšem od 3 delovnih dni.

Naročila oddana med 22.12.2018 in 2.1.2019 bodo poslana po božično-novoletnih praznikih.

 

V primeru, da naročenega blaga ni na zalogi in le-to ne bo dobavljeno, vas o tem obvestimo. V primeru predhodnega plačila izdelka, ki ne bo dobavljeno, vam kupnino povrnemo.