Izdelke, ki jih naročite v spletni trgovini dexyco.si, lahko plačate na različne načine:

  1. Plačilo po povzetju – pošiljko plačate z gotovino poštarju ob prevzemu paketa
  2. Plačilo s kreditno kartic med procesom nakupa v spletni trgovini
  3. Paypal
  4. Plačilo po predračunu
     

1.      Plačilo po povzetju

Naročilo plačate šele ob prevzemu pošiljke. Pošiljko plačate z gotovino poštarju ob dostavi oziroma ob prevzemu v vaši poštni poslovalnici. Ob plačilu odkupnine nimate nobenih dodatnih stroškov.

2.      Plačilo s kreditno kartico

Svoje naročilo lahko plačate s plačilno kartic Karanta, MasterCard, Visa ali Diners. Kartica mora biti odobrena s strani vaše banke za spletno plačevanje. Z Diners kartico je možno tudi plačilo na obroke.

Med procesom oddajanja naročila, izberite željeni način plačila. Če izberete plačilo s kreditno kartico, boste po potrditvi naročila, videli pregled oddanega naročila, pod katerim se nahaja gumb "PLAČAJ". Kliknite Ko kliknete na gumb "PLAČAJ" boste preusmerjeni na spletno stran banke Intesa, ki je zaščitena in varna za tovrstne načine plačila. Podatki o vaši plačilni kartici niso v nobenem trenutku in pod nobenim pogojem dostopni v našem sistemu.

Na tej spletni strani morate vpisati naslednje podatke:

  • Številko vaše kartice
  • Datum, do kdaj je vaša kartica veljavna
  • CVC2/CVV2 številke, ki jih lahko preberete z vaše kartice:

*Vnos in preverjanje podatkov se vršijo izključno med uporabnikom kartice in banko Intesa. Trgovec nima nobenega vpogleda v podatke, ki se izmenjujejo.

Plačilo v tujih valutah ni možno. Plačilo se lahko izvede le v EUR. Plačilo se lahko izvede z karticami domačih ali tujih bank.

3.      Paypal

Če imate ustvarjen Paypal račun, lahko ob oddaji naročila izberete način "Paypal". V okno vpišite podatke svojega Paypal računa, da izvršite plačilo.

4.      Plačilo po predračunu

Ob oddaji naročila izberite način plačila "po predračunu". Ko bo naročilo oddano, boste na elektronski naslov, ki ga boste navedli ob oddaji naročila, prejeli samodejno potrditev naročila, ki vsebuje vse podatke, ki jih potrebujete za izvršitev plačila po predračunu (TRR številko za vplačilo, sklic in skupni znesek naročila). Predračun lahko plačate preko spletne banke, na pošti ali na banki.

Prosimo vas, da predračun ne plačate, dokler vas ne kontaktira komercialist iz Dexy Co d.o.o., ki vam bo potrdil, da so naročeni izdelki na zalogi in rezervirani za vas. Šele, ko prejmete potrditev, izvršite plačilo.

OPOMBA: Prosimo vas, da ste pozorni, da pri plačilu navedete pravilen sklic naročila. V kolikor boste imeli težave pri plačilu, poskusite pred sklic vpisati model plačila 00.

 

Želimo vam uspešno nakupovanje!

Vaš Dexy Co!