Spletni nakup lahko izvršite na dva načina:

  1. Kot neregistriran kupec
  2. Kot registriran kupec

 

Za nakup kot neregistriran kupec sledite spodnjim navodilom:

  1. Ko na spletni strani najdete željeni izdelek, kliknite gumb "Dodaj v košarico" in izberite željeno količino izdelka s klikom na puščici gor ali dol.
  2. Ko ste izbrali vse željene izdelke, kliknite na zeleno Nakupovalno košarico v zgornjem desnem kotu strani. Nato se vam bo odprla nova stran z obrazcem, ki ga morate izpolniti.
  3. Da zaključite spletno naročilo, morate izpolniti vsa polja v obrazcu.

Če imate posebne opombe ali komentarje vezane na naročilo ali dostavo, lahko svoj komentar vpišete v polje "Komentar" na dnu strani.

Ko izpolnite vsa polja obrazca, kliknite na gumb "POTRDI".

V naši spletni trgovini dexyco.si imate na voljo 4 načine plačila: 

  1. Plačilo po povzetju z gotovino
  2. Plačilo po predračunu
  3. Plačilo s kreditno kartico
  4. Paypal

S klikom na gumb "POTRDI" potrjujete, da se strinjate s splošnimi pogoji nakupovanja. Nato boste na svoj elektronski naslov, ki ste ga vnesli med  postopkom naročila, prejeli samodejno potrdilo o uspešnem nakupu. Vsaka sprememba statusa vašega naročila bo zabeležena s pošiljanjem informacije na vaš elektronski naslov.

 

Za nakup kot registriran kupec sledite spodnjim navodilom:

Če še niste registriran kupec na naši spletni strani www.dexyco.si, se lahko preprosto registrirate. Navodila za registracijo najdete tukaj.  

Če ste že registriran kupec na naši spletni strani www.dexyco.si, se prijavite s klikom na gumb "Prijava".

Ko izpolnite obrazec za prijavo, ste uspešno prijavljeni na naši spletni strani in imate dostop do svojega uporabniškega profila.
 

POMEMBNO: Če imate promocijsko kodo za popust in želite svoj popust izkoristiti, vpišite številko v košarici v polje "Številka promocijskega kupona". Popust se samodejno obračuna.

 

 

Če imate ob nakupovanju v naši spletni trgovini kakršnakoli vprašanja ali težave, prosimo da nas kontaktirate po elektronski pošti na naslov prodaja@dexyco.si ali po telefonu na 05 933 75 21. Z veseljem vam bomo pomagali.

 

Hvala, ker kupujete v naši spletni trgovini,

Vaš Dexy Co